Installation af jordvarme

Installation af jordvarme for privat og erherv

Har du for eksempel et stykke græs, hvor der ikke er for meget skygge i løbet af dagen?

Så kan du spare på varmeregningen ved at udnytte den naturlige jordvarme. Hos EK Blik tilbyder vi at levering og installation af jordvarme til både private, erhverv og offentlige institutioner i Lunderskov, Vamdrup, Kolding og omegn.

Vi kan montere jordvarme næsten alle steder, og for de fleste vil det være en god investering, der sikrer både en billig og miljøvenlig opvarmning i mange år frem. Samtidig bliver du mindre afhængig af skiftende energipriser.

Det er vores erfaring, at langt de fleste jordvarmeanlæg hurtigt vil tjene sig selv hjem og på sigt spare dig for mange ærgerlige penge. Vælger du at slå til nu, kan du spare endnu mere, fordi du kan få tilskud i form af håndværkerfradraget.

Vi leverer jordvarmen som totalentreprise

Hvis du overvejer jordvarme, kan vi hjælpe dig hele vejen med en totalentreprise. Først kommer vi ud til dig og vurderer din bygning, dit behov og pladsen. På baggrund af det kan vi rådgive dig, så du får den bedste jordvarmeløsning inden for dine rammer. Sammen finder vi frem til det jordvarmeanlæg, der passer til dine specifikke ønsker samt bygningens dimensioner.

Efter denne vurdering kan vi give dig et samlet, uforpligtende tilbud på en installation af jordvarme. Vælger du vores løsning, sørger vi for, at det hele er klart til brug – uden at du får uforudsete udgifter. Vores jordvarmeløsning tager omtrent tre arbejdsdage at levere og installere, og herefter skal du bare udnytte og nyde fordelene ved jordvarme.

Få jordvarmeløsninger med indbygget tilfredshed

Hos os bliver din tilfredshed vægtet højt. Derfor gør vi meget ud af, at vores jordvarmeløsninger altid lever op til dine forventninger og behov. Dit anlæg skal producere effektiv jordvarme i mange år, så vi anvender udelukkende anerkendte mærker og produkter fra blandt andet:

  • Danfoss
  • Boss
  • Vaillant
  • Klimadan
  • Gastek

Skulle du nu være uheldig, at jordvarme ikke kan lade sig gøre på din grund, så finder vi frem til det mest rentable alternativ for dig. Der er mange gode muligheder, for vi leverer og installerer blandt andet også luft til vand varmepumper, kombinerer jordvarme med solvarmeanlæg samt meget mere.

Kontakt os og hør mere om vores installation af jordvarme

Vi har allerede mange glade kunder, som udnytter de gode lokale muligheder for installation af jordvarme. Vil du høre mere om vores erfaringer og dine muligheder for at spare på varmeregningen, så tag fat i os.

Vi kigger gerne forbi med et uforpligtende tilbud. Ring på telefon (+45) 20 86 24 01, send en e-mail til korff@ek-blik.dk, eller brug vores kontaktboks her til højre.​​

Kontakt EK Blik

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en opgave.