Tagarbejde

Tagarbejde og rensning af tagrender

Er taget blevet utæt, eller trænger det bare til en kærlig hånd og et nyt udseende?

Så kan vi hos EK Blik ApS hjælpe. Vi udfører alt inden for tagarbejde i Kolding, Lunderskov, Vamdrup og omegn, og vi kan også sikre, at dine tagrender fungere, som de skal.

Vi har mere end 25 års erfaring som blikkenslager, så vi ved, hvordan din skorsten skal inddækkes, og hvor meget dine tagrender skal hælde.

Ud over alle former for tagarbejde kan vi også male og rense dit tag, så det fremstår nyt og samtidig beskytter din bygning bedre.

Beskyt dit tag mod økonomiske overraskelser

Dit tag beskytter dig mod meget – ikke mindst mod ubehagelige økonomiske overraskelser. Det skal kunne tåle lidt af hvert i gennem mange år, og derfor anbefaler vi altid at tjekke loftet, hvis det har stormet og regnet meget.

Tagarbejde er et af vores specialer. Vi har erfaringen med alt fra udbedring af stormskader til rengøring af tagrender. Vil du have skaftet taget, eller energioptimere med en bedre isolering, er det også opgaver, som vi kan fremvise mange års erfaring i at løse professionelt og til tiden.

Få et uforpligtende tilbud på vores tagarbejde og rensning af tagrender

Hos os kan du kort sagt få løst både de små og de store opgaver, så dit tag til hver en tid er smukt og solidt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, kommer vi gerne forbi, så vi kan kigge nærmere på opgaven og give dig et uforpligtende tilbud på tagarbejde eller tagrender.

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere, så ring til os på telefon (+45) 20 86 24 01, send os en e-mail på korff@ek-blik.dk eller send en besked via boksen til højre.​

Kontakt EK Blik

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en opgave.