Kloakseparering

Kloakseparering foretaget af autoriseret kloakmester

Overvejer du at få foretaget kloakseparering af dit kloaksystem?

Hos EK Blik kan vi stå for din separering af kloak.

Vi har kompetente folk, der står klar til at klare opgaven for dig. Vi hjælper især mange kunder i Vamdrup, Kolding, Lunderskov og andre nærliggende byer.

Når du lader os stå for kloakseparering, får du professionelle folk til at løse opgaven. Som kloakmester har vi en masse erfaring med denne type opgave, hvor vi både har hjulpet private og erhverv. Vi har derfor erfaring med separering af kloaksystemer af større og mindre omfang.

Mindsk belastningen på dit kloaksystem med en kloakseparering

Har du et ældre kloaksystem, kan det være en fordel at få foretaget en kloakseparering. Klimaforandringer gør, at kloakkerne bliver meget mere belastede af regnvand. Det kan stoppe kloakkerne, hvilket giver mange gener både for private og erhverv.

Med en kloakseparering deles kloaksystemet i to. Det vil sige, at der er et system til regnvand og et system til andre former for kloakvand fra husstanden. Ved at separere de to systemer mindsker du risikoen for en stoppet kloak. Der er især mange kommuner, der har stillet krav om, at der bliver udført kloakseparering.

Hvad koster separering af kloak?

Prisen for kloakseparering afhænger af, hvor stort omfanget af opgaven er. Vores priser kan derfor variere fra opgave til opgave. Vi tilbyder dog konkurrencedygtige priser, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Du kan derfor trygt overlade din separering af kloaksystem til os.

Ønsker du en konkret pris på din opgave? Du har altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud hos os. Giv os et kald på (+45) 20 86 24 01, eller skriv til vores e-mail korff@ek-blik.dk​ for at høre nærmere.

Kontakt EK Blik

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en opgave.